Vijf manieren om het uiterlijk van uw achtertuin te verbeteren zonder iets te planten

Een goed onderhouden tuin maakt uw huis uitnodigender en verhoogt de aantrekkingskracht. Bovendien kunt u gasten ontvangen in een ontspannende ruimte. Veel mensen denken dat ze een met veel planten en bloemen om er mooi uit te zien, wat niet het geval is. Hier zijn vijf manieren om uw tuin zonder planten te upgraden:

Nodig de natuur uit

Je kunt je achtertuin natuurvriendelijker maken door diervriendelijke toevoegingen te plaatsen. Een schattig vlinderhuis trekt bijvoorbeeld veel gevleugelde schoonheden aan. Voor vogels kun je vogelhuisjes in de bomen hangen of een vogelbad toevoegen om gevederde vrienden te helpen baden. Je kunt vogelzaadmix kopen bij een plaatselijke tuinwinkel, of voor kolibries suikerwater in een feeder plaatsen en je tuin zien vullen met dieren in het wild.

Stel een zitgroep samen

U en uw gasten zullen genieten van een ontspannende plek om buiten te zitten en te praten. Zoek naar comfortabele meubels die weerbestendig zijn. Kies stoelen met felle verf of kleurrijke kussens om de aandacht te trekken. Voeg wat schaduw toe door een paraplu of pergola toe te voegen. Voor entertainment tijdens de avond of koelere maanden, kunt u een vuurplaats in de buurt plaatsen.

Creëer een Zen Sanctuary

Je achtertuin kan ook een toevluchtsoord zijn. Zoek een rustige hoek om aan te werken om een ​​rustige ruimte te creëren. Bijvoorbeeld onder een boom of tussen struiken. Overweeg om voor een rustige tijd een hangmat of leesbank te plaatsen. Fonteinen en windgong zorgen voor natuurlijke geluiden in de tuin.

Decoraties toevoegen

Er zijn verschillende soorten buitendecoraties die u kunt gebruiken. Banners en vlaggen kunnen worden gebruikt om te versieren voor een vakantie of speciale gelegenheid. Speelse sculpturen kunnen een gespreksonderwerp zijn voor gasten. Vergeet niet om het decoreren niet te overdrijven. Te veel spullen in een tuin kunnen het plakkerig en rommelig maken.

Verlichting toevoegen

Het plezier hoeft niet te stoppen als de zon ondergaat. Je hebt verschillende lichtopties om je tuin te laten stralen. Zonne-lampen zijn geweldig omdat ze overdag worden opgeladen terwijl ze niet worden gebruikt. Als je handig bent met draden, overweeg dan om lichtslingers buiten op te hangen. Deze decoraties zijn zowel aantrekkelijk als functioneel.

Je hebt geen groene vingers nodig om je achtertuin te versieren. U kunt een ruimte creëren voor vermaak en ontspanning door comfortabele meubels en smaakvolle decoraties toe te voegen. Binnenkort heb je je eigen persoonlijke oase in huis.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*