Michael Wiener uit Albuquerque, onthult vijf vaardigheden die elke leider in openbare dienstbehoeften heeft

Leiden is al moeilijk genoeg, maar het is nog moeilijker als je het in het openbaar moet doen. Als het op de juiste manier wordt gedaan, is openbaar leiderschap een kunstwerk, maar als je met meerdere rollen jongleert – en de meeste leiders moeten dat doen om hun bedrijf of organisatie succesvol te besturen – kan gracieus zijn in het publieke oog aan de onderkant van je -do lijst. Dus hoe leidt iemand succesvol als iedereen kijkt? Hier, Michael Wiener – een wereldberoemde kentekenverzamelaar en een voormalig ambtenaar, deelt vijf dingen die elke goede leider gemeen heeft.

Michael Wiener uit Albuquerque, onthult vijf vaardigheden die elke leider in openbare dienstbehoeften heeft
Bron

Een goede ambtenaar moet een geweldige communicator zijn. Ze moeten op een efficiënte manier kunnen luisteren naar en reageren op hun werknemers. Om dit te kunnen doen, moeten ze ruimdenkend zijn en bereid om te veranderen.

Ze moeten ook in staat zijn om eventuele wensen, veranderingen en bedrijfsbeleid duidelijk te communiceren om verwarring onder werknemers te voorkomen. Anders kan het een grote belemmering zijn voor de manier waarop uw bedrijf werkt.

Iedereen struikelt en maakt fouten; dat maakt niet uit. Het gaat erom hoe u erop reageert.

Als je struikelt tijdens het houden van een toespraak, is het belangrijk om door te gaan en je niet naar beneden te laten slepen. Een geweldige spreker is geweldig in het herstellen. Als u uw bedrijf ooit op een moeilijke plek vindt, is het belangrijk om er doorheen te werken.

Veerkrachtig zijn betekent ook dat u veranderingen kunt doorstaan. Wanneer de economie verandert, wanneer er een daling van de aandelenmarkt is, en wanneer er iets negatiefs gebeurt, kunt u alles overwinnen wat op uw pad komt.

Elk bedrijf moet vooruit. EEN grote leider is niet alleen zelfgemotiveerd, maar motiveert ook anderen om hen heen. Dit moedigt werknemers aan, wat leidt tot een betere werkomgeving.

Mensen presteren eerder goed als ze worden aangemoedigd, dus zelfs als het moeilijk is, is het het beste om ze vanuit een positief standpunt te motiveren in plaats van een negatief standpunt. Dat bevordert de creativiteit en verbetert de productiviteit.

Als leider moet je kritisch kunnen denken om een ​​situatie te begrijpen en een oplossing te ontwikkelen. U moet onbevooroordeeld en analytisch zijn om te bepalen wat u het beste kunt doen.

Trek geen conclusies; Houd in plaats daarvan rekening met elk aspect en wees niet bang om er even over na te denken voordat u een beslissing neemt.

Voordat u wijzigingen doorvoert, is het ook belangrijk om elk casuscenario te overwegen. Concentreer u niet alleen op de doelen, maar ook op wat er gebeurt als er iets niet lukt, zodat u voorbereid kunt zijn.

Ten slotte moet er vertrouwen zijn tussen u en uw medewerkers.

Uw werknemers moeten erop vertrouwen dat u de juiste keuzes maakt, maar u moet dat vertrouwen in hen beantwoorden door erop te vertrouwen dat ze hun werk correct zullen doen, in plaats van ze als een havik te zien, klaar om fouten te ontdekken.

Als ze een fout maken, moet u erop vertrouwen dat ze deze zullen corrigeren. Vertrouwen is de lijm die elk bedrijf of elke organisatie aan elkaar hecht.

Gegevens Michael Wiener:

Michael C. Wiener uit Albuquerque New Mexico is een wereldberoemde kentekenverzamelaar, onderzoeker en adviseur. Hij wordt beschouwd als Amerika's leidende autoriteit op het gebied van kentekenplaten voor auto's en vergunningensystemen voor motorvoertuigen. Tegen de tijd dat hij 23 was, had hij alle 50 staten bezocht en heeft hij nu meer dan 100 landen over de hele wereld verkend. De heer Wiener werd verkozen tot gemeenteraadslid van Albuquerque, senator van de staat New Mexico en commissaris van de provincie Bernalillo. Hij werd tweemaal verkozen tot International President van de Automobile License Plate Collectors Association (ALPCA) en was te zien op HGTV's Offbeat America, ”CNBC News met Brian Williams, en verscheen in een aflevering van AMC's Breaking Bad en was te zien in New Mexico Magazine . Michael Wiener fungeert als adviseur voor motorvoertuigenafdelingen, wetshandhavingsinstanties en televisie- en filmproducenten over onderwerpen die verband houden met motorvoertuigen en geschiedenis van auto-platen. Hij is tweemaal door zijn collega's genomineerd voor de ALPCA Hall of Fame en ontving in 2013 de "Outstanding Leadership" Award van de Mid Region Council of Governments.

Be the first to comment on "Michael Wiener uit Albuquerque, onthult vijf vaardigheden die elke leider in openbare dienstbehoeften heeft"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*