Manieren om te besparen bij het bouwen van een buitenkeuken

Daar is het: het bevredigende geluid van warme gesprekken in de achtertuin boven een knappend vuur. Iedereen heeft zijn borden schoongemaakt en schopte achterover om te genieten van de koele avond en elkaars gezelschap na het samen bereiden van een maaltijd in de keuken in de achtertuin.

Dat is de droom. Het is echter fijn als je dromen een beetje beter in je budget passen. Hier zijn een paar suggesties hoe u zorgvuldig kunt plannen en beter kunt besparen bij het bouwen van uw buitenkeuken met open haard in Atlanta.

Timing
Het kan verleidelijk zijn om te beginnen met het verbouwen van de vloer in uw achtertuin, zodat uw nieuwe keuken zo veel eerder kan komen, maar spring niet te snel in het vuur. Als u elektriciteits- of waterleidingen naar het keukeneiland van uw achtertuin moet laten lopen, zal elke vloer die u van tevoren verbouwt, gewoon kapot gaan en opnieuw moeten worden gedaan.

Onafhankelijk eiland
Elektriciteit en vooral leidingen naar het keukeneiland van uw achtertuin laten lopen, kan een groot deel van uw bouwbudget in beslag nemen. Je zou de optie kunnen overwegen om een ​​gootsteen van je aanrechtblad weg te laten, vooral als je in de eerste plaats met een kleinere ruimte werkt en ervoor wilt zorgen dat het er niet overvol uitziet. Je zou ook kunnen overwegen om propaan te gebruiken voor je grill in plaats van elektriciteit. Misschien verlies je wat gemak en mis je het gebruik van apparaten, dus weeg de kosten en baten af.

Sla de wijnkoeler over
Hoewel het hebben van een wijnkoeler uw buitenkeuken, nou ja, koeler maakt, is het gemakkelijk genoeg om op andere manieren goed te maken. U kunt een gootsteen in de achtertuin omtoveren tot een eigen koelbox. Het is net zo eenvoudig als het toevoegen van een zak of twee ijs en die puppy’s erin stoppen. Of je kunt zelfs creatief worden en zelf een barwagen maken: een soort reep op wielen met een beker en alcoholopslag die een feestelijke uitstraling heeft eraan. Terwijl je toch bezig bent, overweeg dan om een ​​rollende grill-caddy te maken voor als je de grill gebruikt en niet langer keukengerei en etenswaren uit de keuken wilt slepen. Laad uw grillcaddy voordat u begint en breng wat u nodig hebt naar de plek waar de actie plaatsvindt.

Deze suggesties zijn niet voor iedereen geschikt, maar houd er rekening mee dat er veel verschillende manieren zijn om van uw buitenkeuken met open haard in Atlanta een droom in vervulling te laten gaan.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*