Keukentrends om het nieuwe jaar te omarmen

Dit jaar draait alles om het omarmen van elke kamer en deze in de schijnwerpers te zetten. Of u nu bezig bent met het opnieuw inrichten van uw slaapkamer, de keuken, de badkamer of zelfs uw foyer, u wilt secties maken. Hoewel het meestal gaat om het hele huis een strak gevoel geven, gaat het deze keer om een ​​persoonlijk karakter in elke kamer. Dat gezegd hebbende, hier zijn de keukentrends van 2020 om te omhelzen en verliefd op te worden.

Navy en Navy opnieuw

marine keuken Keukentrends om het nieuwe jaar te omarmen
Koppel uw marinebits met patroon, om de kleur verder tot leven te laten komen terwijl u wegvalt van de rijkdom van de kleur.

Hoewel we dit jaar allemaal dol zijn op en dol zijn op een witte keuken, kijken we naar kleur. Het draait allemaal om kleur, maar niet zomaar een tint. Navy komt sterk naar voren voor de keuken, of je het nu aan de muren toont of je kasten schildert, het is helemaal aan jou. Bovendien zou je beide kunnen doen, of marine omarmen in meerdere verschillende afwerkingen zoals mat, zijde of lichtgevend.

Welkom plaat

plaat wand keuken Keuken trends om het nieuwe jaar te omarmen
Hoe meer ader je plaat heeft, hoe beter. Het draait allemaal om het creëren van dat contrast, terwijl het toch slank en samenhangend blijft. Werk met kleur om de kamer echt tot leven te brengen.

Slab is niet alleen een kleur maar het is een textuurvorm, breng het binnen als backsplash om een ​​statement te maken. Koppel het met andere felgekleurde stukjes om de plaat echt zo fris en nieuw mogelijk te laten voelen. Laten we niet vergeten dat uw plaat al in goud, zilver of beide is geaderd. Het hebben van deze functie zal verder laten zien hoe gastvrij de plaat kan zijn.

Dubbel op de eilanden

Of de eilanden identiek zijn of geen twee hebben, is de sleutel. Werk met eilanden die de kamer omhelzen in plaats van hem weg te nemen.

De aantrekkingskracht van een keuken uitbreiden is uitstekend voor degenen die hun keuken willen gebruiken voor meer dan alleen koken. Dat is waar het hebben van een dubbel eiland in het spel zal komen. Het hebben van dubbele eilanden is geweldig voor degenen die een gebied willen toevoegen om te eten, zitten of beide te doen. Bovendien wilt u misschien een andere gootsteen op dat eiland hebben om de kamer echt tot leven te brengen.

Stalen kappen

Uw stalen kap werkt geweldig voor degenen die een lichtere keuken hebben. Het zal de ruimte verbeteren terwijl de ruimte elke keer fris en nieuw aanvoelt.

Velen zullen zeggen dat het hebben van een afzuigkap in de keuken een heel statement is, en hoewel dat waar is zoals klassieke afzuigkappen een statement maken, dit jaar draait het allemaal om stalen exemplaren. Maar niet zomaar een stalen kap, stalen kappen met een volledige afmeting. Blijf weg van houten kappen en geverfde en kies voor een volledig stalen stalen en charmeer de ruimte in het algemeen.

Glamourize the Classic

Houd de kroonluchter zo strak mogelijk, met het idee om overal glamour te voelen. Omarm de aanraking van de kamer.

Klassiek decor zal altijd een statement blijven, vooral dit jaar. Maar deze keer krijgt het een opgewaardeerde draai, de draai is glamour. Terwijl vorig jaar het allemaal ging om het toevoegen van moderne dingen, dit keer draait het allemaal om een ​​glamoureuze touch. Werk aan het upgraden van uw verlichtingsarmaturen en ga voor een charmante hint die logisch is voor de ruimte in het algemeen. Bovendien kun je bijna zeggen dat het toevoegen van een vleugje glamour de kamer in het algemeen meteen opfrist.

Onverwachte kleur

Oranje is fantastisch als je bezig bent met het toevoegen van kleur, het werkt geweldig terwijl de kamer er strak uitziet met een randje.

Kleur is altijd een goed idee geweest, maar niet zomaar een soort kleur, de onverwachte soort. Hoewel we ons altijd op het idee hebben gericht om kleuren overal te laten weergeven, houden we nog meer van dit concept. Het gaat over het opnemen van kleur op reguliere apparaten, dit zal het gebied opfrissen, terwijl je de meest gebruikte bits een speciale en aangepaste look geeft. Het is het idee van een helder en luchtig gebied dat de esthetiek van de kamer echt omarmt.

Zwaartekracht tartend

Combineer met kleinere krukken om ervoor te zorgen dat je echt een drijvend eiland hebt. Het draait allemaal om het creëren van contrast.

Veel mensen willen hun huis en ruimte zo schoon en luchtig mogelijk houden terwijl ze alle apparaten waar ze van houden bij de hand hebben. Met dat in gedachten komen zwaartekracht tartende eilanden ons tegemoet met een knal. Velen hebben dit nog niet gehoord, dus laten we het uitleggen, de functie van het eiland blijft hetzelfde, maar de lay-out is een beetje anders omdat het vrij licht van gewicht en minder omvangrijk is. Er is ook een deel van het eiland dat geen afwerking heeft, in plaats daarvan is het open en luchtig.

Open rekken Decor

Als het gaat om zwevende planken, wilt u werken met een strak display dat de ruimte samenvoegt en toch modern aanvoelt.

In plaats van druk bezig te zijn en alles op je open rekken te tonen, wil je dit jaar je open rekken als decor gebruiken. Door het als decor te gebruiken, voelt de kamer meteen strak, charmant en samenhangend aan. Bovendien is het perfect voor degenen die hun inrichting minimaal willen houden zonder de benadering van de kamer weg te nemen.

Donkere werkbladen

Hoe donkerder uw werkbladen zijn des te beter! Het gaat erom dat ze het drama worden da
t de keuken nodig heeft.

Hoewel witte en grijze keukens dit jaar altijd een topkandidaat zullen blijven, gaat het meer om het opwarmen van de kamer. Je kunt het bijna beschouwen als een gemakkelijke vorm om karakter naar de kamer te brengen. Het is de perfecte manier om de kamer tot leven te brengen en toch uniek te zijn. Houd uw donkere element gemakkelijk in het oog om ervoor te zorgen dat de kamer modern maar klassiek aanvoelt. Het gaat erom hout te brengen en nieuw en fris aan te laten voelen.

Bijpassende achtergrond met aanrecht

Het idee is om ervoor te zorgen dat de kamer voelen samenhangend en strak. Bovendien wilt u de kamer moderner laten aanvoelen zonder de kamer te verlaten.

Hoewel de meesten van ons dol zijn op het idee om een ​​uniek element te hebben, is het soms de beste manier om het stijlvol te houden. Dat gezegd hebbende, het matchen van je achtergrond met je aanrecht is niet alleen stijlvol, maar brengt ook de moderne sfeer met zich mee. Je kunt bijna zeggen dat het op elkaar afstemmen de kamer tot leven zal brengen. Bovendien is het een schone, eigentijdse aanpak.

Deze trends gaan het overnemen en we zijn geobsedeerd! Welke van deze wilt u uitproberen? Deel hieronder met ons.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*