Home Decor Trends voor 2020 die helemaal IN zijn

Een nieuw jaar ingaan betekent nieuwe trends, nieuwe ideeën en nieuwe manieren om je huis in te richten. Dat gezegd hebbende, sommige dingen zullen dit jaar veranderen. Elk jaar krijgen we allemaal het decorerende insect. Er is gewoon iets aan het hebben van een fris nieuwjaar waardoor je alles wilt gaan ontdekken. Hiermee rekening houdend, zijn hier de nieuwste trends voor 2020 die ervoor zorgen dat je je inrichting dit jaar volledig wilt veranderen.

Millennial Twist

moderne 2020 Home Decor Trends voor 2020 die helemaal IN zijn
Breng een klassieke touch om de moderne touch van de kamer volledig te verbeteren, het is een contrasterende bit die de kamer tot leven brengt.

Als het gaat om de gekste en beste decoratietrends van het nieuwe jaar, zal millennial decor altijd een topcontender blijven, maar deze keer komt het met een draai – een moderne draai om precies te zijn. Het idee is om je inrichting volledig traditioneel te houden en toch moderne elementen aan te brengen. Hierdoor voelt de kamer niet alleen groots aan, maar draait het ook om het contrast. Een contrast zal de ruimte als geheel tot leven brengen.

Vet en monochromatisch

kobaltblauw in de kamer Home Decor Trends voor 2020 die helemaal IN zijn
Kobaltblauw is een geweldige optie omdat u hiermee een krachtige kleur kunt gebruiken zonder uw natuurlijke esthetiek te verbreken

Monochromatisch staat altijd bekend als een lichte tint of een minimale schaduw. Dit jaar kijken we naar een gedurfde monochromatische toets. Of je nu houdt van een gewaagd kobaltblauw, een tint pruim of zelfs cranberry. Het gaat erom dat u de meest levendige aanraking krijgt terwijl u in dezelfde kleurenfamilie blijft.

Donkere deuren

Als het gaat om donkere deuren, overweeg dan om ze in een lichtgekleurde kamer te hebben voor dat slanke contrast

Om warmte en karakter toe te voegen, breng een donkere deur binnen. Donkere deuren komen sterk en we zijn geobsedeerd. Het gaat erom dat de kamer zo groot mogelijk aanvoelt terwijl de kamer tot leven komt. Deze aanraking heeft alles te maken met het brengen van een artistieke flair waar je het het beste nodig hebt. Ongeacht hoe je je kamer decoreert, door het binnenbrengen van donkere deuren komt het tot leven.

Aardetinten

Breng aardetinten aan om de kamer zo warm en gezellig mogelijk te maken met contrasterende lichtere tinten

Als er één kleurenpalet is dat sterk is, zijn aardetinten. Koele tonen zijn uit en aardetonen zijn er op een enorme manier. Het draait allemaal om het gebruik van tinten chocoladebruin, rijk, olijfgroen en okergeel. Deze tinten zijn niet uniek, maar ze geven de kamer een kalm en rijk gevoel. Het is een kalmerend effect dat de ruimte als geheel omarmt.

Experimentele badkamer

Hoe gedurfder je achtergrond, hoe groter je display zal zijn. Het gaat erom dat de ruimte in het algemeen tot leven komt

De badkamer is een van de beste plaatsen om plezier te hebben met decor en dit jaar is geen uitzondering. We kijken naar het idee van meerdere achtergronden, verschillende kleurengolven en een slanke aantrekkingskracht om de kamer tot leven te brengen zonder de algehele esthetiek van de kamer weg te nemen. Houd de kamer zo uniek mogelijk met een behang dat de kamer omarmt en je die moderne draai geeft.

Eén kleur wonder

Groot in een patroon in een solide tint om de ruimte in het algemeen tot leven te brengen. Haar alles om de kamer strak en betoverend te laten voelen

In plaats van de kamer met meerdere kleuren te omarmen, breng je een schaduw aan en ga je er groot op aan. Het is de perfecte manier om de kamer chic en gezellig te laten aanvoelen. Overweeg het gebruik van tinten die de ruimte een ruim gevoel geven terwijl ze zo helder en helder mogelijk zijn. Werk met een schaduw uit de kleurenfamilie in plaats van een neutraal om het gebied van muur, plafond en bekleding te omarmen voor een volledig gevoel van eenheid.

Zwart en wit

Hoe sterker uw vloercontrast, hoe beter, u wilt dat uw witte en zwarte vloer zo contrastrijk mogelijk zijn

Hoewel we elementen van zwart en wit hebben gezien, gaan ze dit jaar nog een stap verder. We zullen zwart en wit zien met een extra dosis charme. Het draait allemaal om het brengen van een multidimensionale aanraking. Breng geometrische ontwerpen of een contrast van een zwart-wit patroon aan om te laten zien wat de kamer uniek te bieden heeft.

Echte planten

Hoe meer planten, hoe beter, het zorgt ervoor dat de kamer elke keer nieuw en fris aanvoelt.

Hoewel het hebben van kamerplanten er al jaren is, staan ​​dit jaar echte planten op een grote manier in de schijnwerpers. Van ze in de hoek hebben om een ​​ongemakkelijke ruimte te verwijderen tot de belangrijkste focus van de kamer worden. Het idee is om de planten de kamer schoon, fris en goed geventileerd te laten houden, allemaal dankzij de planten.

Kwaliteitsbed

Breng een grootse aantrekkingskracht uit in de slaapkamer om de kamer echt strak en vet tegelijk te laten voelen

Dit jaar draait de slaapkamer helemaal om het bed dat je gebruikt. Zeg vaarwel tegen eenvoudig beddengoed en hallo tegen kwaliteit. U wilt zoveel mogelijk kwaliteitsartikelen hebben om het maximale uit de kamer te halen. Zie het als een van de beste manieren om de kamer te omarmen en een luxe uitstraling te geven, die de nieuwe esthetiek van de kamer echt verbetert.

Rotan en rieten

Koppel je rotan met kussens en andere verwarmingselementen ot omarm echt de algemene aantrekkingskracht van de kamer

Als u uw buitendecor wilt veranderen, komen rotan en riet van pas. Het zijn zowel slanke als charmante materialen en ze zijn dit seizoen erg trendy. Je kunt bijna zeggen dat dit materiaal ons nooit in de steek heeft gelaten. Het verwarmt de kamer terwijl het toch steeds luchtig en fris is.

Welke van deze is, gezien deze nieuwe trends, jouw favoriet? Deel hieronder met ons.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*