Hoe maak je een Dollar Tree Skull-kroonluchter

Halloween komt eraan, dus het is tijd om te beginnen met versieren! Ik vond dit onlangs geweldig Video-tutorial met Dollar Tree schedel kroonluchter door The Crafty Couple, op YouTube, en ik wist dat dit perfect zou zijn voor het Halloween-thema dat ik dit jaar had gekozen. Ik besloot om van mijn eetkamer een spookhuis te maken en deze schedelkroonluchter zou er perfect in passen. De materialen waren zo betaalbaar bij Dollar Tree, en hier is een winkel vlakbij mijn huis, dus dit project was echt praktisch moeiteloos.

Materialen voor Dollar Tree Skull-kroonluchter:

Van Dollar Tree:

  • 8 schedels
  • 8 faux kaarslichtjes
  • Faux Halloween-kettingen

Van Walmart:

  • Donkerbruine vlek
  • Waverly hobbyverf (in truffel en wit)

Van Michal’s Craft Store:

Routebeschrijving:

In dit geweldige Video-tutorial met Dollar Tree schedel kroonluchter door The Crafty Couple, op YouTube, leer je hoe je deze prachtige Halloween-versiering in een paar eenvoudige stappen kunt maken. Je begint met het schilderen van je schedels.

DIY Skull Chandelier - Hoe Halloween Decor te maken - DIY Halloween Decor
Afbeelding van: The Crafty Couple Via YouTube

Vervolgens plaatst u uw faxkaarsen in de toppen van de schedels met uw vertrouwde hete lijmpistool en lijmt u de schedels op uw geverfde borduurring. Vervolgens lijm je de faux Haloween kettingen vast en is je creatie klaar om op de plek van je keuze te hangen.

DIY Haunted House-ideeën - Versier voor Halloween - Dollar Tree DIY-ideeën voor Halloween
Afbeelding van: The Crafty Couple Via YouTube

Deze Dollar Tree DIY schedelkroonluchter is zo geweldig! Het was precies wat ik nodig had om mijn spookhuis te voltooien.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*