Cannabis Company ontwerpt pijnpleister voor fibromyalgie en zenuwpijn

Talrijke wetenschappelijke onderzoeken hebben de wonderbaarlijke effecten van cannabis bevestigd, dus de beperkingen ervan worden nu grotendeels verminderd.

Er zijn meer dan 85 cannabinoïden erkend en ons zenuwstelsel en spijsverteringsstelsel hebben hun eigen endocannabinoïde-receptoren, die een belangrijke rol spelen in ons lichaam en de eetlust, bewegingen, slaap en emoties reguleren.

Terpenen zijn andere componenten van cannabis, die krachtige pijnstillende eigenschappen bieden. Zowel terpenen als cannabinoïden hebben pijnstillende en ontstekingsremmende eigenschappen en deze fytochemicaliën worden gemakkelijk gemetaboliseerd in het menselijk lichaam. (H / T)

Studies hebben aangetoond dat cannabidiol (CBD) van cannabis komt in de bloedbaan, hecht zich snel aan de cannabinoïde-receptoren in de perifere zenuwen en blokkeert de pijnsignalen voordat ze de hersenen bereiken. Cannabinoïden verlichten ook ontstekingen en versterken het immuunsysteem.

Een andere niet-psychoactieve cannabinoïde, beta-caryophyllene, heeft een andere moleculaire structuur dan de meeste andere cannabinoïden en verlicht ook ontstekingen en remt de ontvangst van neurale pijn.

Onderzoekers van de Universiteit van Michigan ontdekten dat het gebruik van medicinale cannabis chronische pijn kan behandelen. Patiënten die het hebben gebruikt, meldden een vermindering van 64 procent in het gebruik van de traditionele voorgeschreven pijnstillers, wat op zijn beurt leidde tot minder bijwerkingen.

De legalisatie van medicinale marihuana in de Verenigde Staten verminderde het aantal sterfgevallen door overdoses met 25%, aangezien 30% van de Amerikanen chronische pijn heeft. Opioïden zijn zeer verslavend en vormen een risico op overdosering en dit probleem is een epidemie geworden in de Verenigde Staten.

De meeste experts zijn het erover eens dat medicinale marihuana veel beter is dan ibuprofen, en een studie met 215 deelnemers aan de Université de Montreal toonde aan dat het leidde tot verbeteringen in hun pijn, functie, cognitieve functie en algehele kwaliteit van leven.

Fibromyalgie als een ernstige neurologische aandoening, gekenmerkt door intense musculoskeletale pijn, stemmingswisselingen, vermoeidheid en geheugen- en slaapproblemen. In de meeste gevallen wordt het behandeld met antidepressiva, pijnstillers op recept, paracetamol en anti-epilepsie medicatie.

De National Pain Foundations hebben in 2014 een onderzoek uitgevoerd waaruit bleek dat marihuana 62% van de fibromyalgie-patiënten hielp bij de behandeling van de pijn en andere symptomen. Cannabinoïden worden meestal geabsorbeerd door het roken of vapen van cannabis, maar ze kunnen ook lokaal worden geïnjecteerd en toegepast.

In november 2016 heeft een bedrijf in Californië, Cannabis Science, hun "pijnpleister" vrijgegeven die kan worden gebruikt voor transdermale levering van medicinale cannabis. Het wordt gepromoot als een manier om neuropathiepijn en fibromyalgie te verzachten, en wanneer het op het gebied wordt aangebracht, absorbeert de huid snel cannabis en komt het in de bloedbaan terecht.

De pleister bevat een cannabinoïde-extract (CBD) met een hoge potentie, dat langzaam de bloedbaan binnendringt en het centrale zenuwstelsel binnendringt.

Het bedrijf zegt de patches:

“Bevordering van genezing naar een gewond gebied van het lichaam. Een voordeel van een transdermale medicijnafgifte-route ten opzichte van andere soorten medicijntoediening, zoals oraal, actueel, intraveneus, intramusculair, etc. is dat de pleister een gecontroleerde afgifte van het medicijn in de patiënt verschaft, meestal via een poreus membraan dat een reservoir bedekt van medicatie of door middel van lichaamswarmte smelten dunne lagen medicatie ingebed in de kleefstof die cannabinoïde (CBD) -extract met hoge potentie bevat dat langzaam in de bloedbaan binnendringt en vervolgens het centrale zenuwstelsel van de patiënt binnendringt en de gewenste pijnverlichting afgeeft. "

Bovendien voegt de CEO, de heer Raymond C. Dabney toe:

“De ontwikkeling van deze twee nieuwe farmaceutische toepassingen is slechts het topje van de ijsberg voor wat we zien als de toekomst voor Cannabis Science.

Hoewel we ernaar streven onze landcapaciteit voor groei en faciliteiten te vergroten om ons eigen product te produceren om onze wetenschappers van eigen materialen te voorzien om deze formuleringen te maken, zijn we ook bezig met het onderzoeken van meer potentiële behoeften voor aan cannabis gerelateerde medische toepassingen en het ontwikkelen van de methoden voor de levering hiervan medicijnen.

Naarmate meer nationale staten wetgeving voor de legalisatie van cannabis en van cannabis afgeleide medicatie vaststellen, zijn we hier bij Cannabis Science gericht op het ontwikkelen van farmaceutische formuleringen en toepassingen om te voorzien in de enorme groeiende vraag die de komende jaren wordt verwacht. "

De transdermale medicinale cannabispleisters en transdermale pennen zijn te vinden in Mary's Medicinal in Oregon, Colorado, Nevada, Michigan, Washington en Arizona.

Vind je wat je leest? Abonneer je op onze topverhalen.


Deel je gedachten

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*