Beste doe-het-zelf-projectplannen en tutorials

Het is lente en binnenkort is het zomer! Maak je tuin klaar met onze topkeuzes voor doe-het-zelf-buitenprojecten, houtbewerkingsplannen en tutorials. Inclusief prieeltjes, banken en tuinmeubilair voor de patio.

In onze eigen achtertuin hebben we een aantal fantastische houtbewerkingsprojecten voor buiten gebouwd waar we erg trots op zijn. Tuinprieel, terrasmeubilair en pergola's – al onze favoriete doe-het-zelf houtprojecten! Bekijk hier alle afdrukbare plannen en tutorials.

Klik hier om al onze printbare buitenprojectplannen te bekijken

Favoriete Outdoor DIY Wood Project-plannen

Bij de Canyon House, deze Gotische boog groente prieel was een van onze favoriete projecten (van al onze projecten). Het maakte een geweldige toegang tot onze nieuwe op maat gemaakte tuinbox die we hebben gebouwd nadat we zelf onze betonnen patio geïnstalleerd (opluchting!)

Onze meisjes waren toen nog maar klein (zie bovenstaande foto) en we hielden van ons indoor staldeur baby poort, dus we hebben ook een outdoor babyhekje om te voorkomen dat ze op de dektrappen klimmen.

hoge babyhek voor buiten

Dan bij ons Berk huis, we hebben gebouwd en een dek bevlekt – en vervolgens die vlek verwijderd (duimen naar beneden!) En het dek opnieuw afgewerkt (wat er een jaar later nog steeds geweldig uitziet!).

Beste buitenhoutprojecten: herstel Redwood-dek met olie

Omdat we zoveel meer tijd op het dek doorbrachten, kochten we deze terrastafel – en zo velen van jullie vonden het geweldig, Amy heeft een bouwplan gemaakt om bouw je eigen X-base salontafel voor buiten.

Justin heeft dit draagbaar gebouwd houten huwelijksboog voor de bruiloft van zijn zus – en we hebben het na de ceremonie graag op ons terras geïnstalleerd!

DIY Outdoor Woodworking Projects: hoe een houten prieel te bouwen als huwelijksboog in de achtertuin, draagbaar en eenvoudig te bouwen

Voor wat extra zitplaatsen hebben we een sectionele bank voor buiten van multiplex. Hij is ontworpen om op standaard terraskussens te passen en de kussens schuiven onder de bank voor extra bescherming tegen weersinvloeden.

DIY tuinmeubilair Houtbewerkingsplannen: multiplex bank sectioneel

De volgende zomer hebben we de zaken een beetje veranderd. We hebben de doorsnede en het bruiloftsas verplaatst en onze toegevoegd moderne dekpergola. De eenvoudige constructie maakt het gemakkelijk om aan te passen aan de grootte van je terras, en het is perfect voor het toevoegen van eenvoudige snaarverlichting en om de ruimte meer afgewerkt te maken.

Beste doe-het-zelf-buitenprojecten: moderne dekpergola-plannen

Gerelateerd lezen: DIY Deck Pergola (ook bekend als hoe u uw eigen schaduw in de achtertuin kunt bouwen)

In onze andere achtertuin aan de Jordan House (onthoud dat we hebben 2 huizen op dit moment?) – Wij onze betonnen patio vernieuwd met verf, vervolgens onze buiteneethoek bijgewerkt en voegde dit toe leuke dimensionale houten kunst aan de muur – bekijk de volledig afgewerkte patio ruimte hier:

Eetkamer buiten met IKEA-meubels @Remodelaholic 19

We hebben grote plannen voor deze ruimte deze zomer … we zullen zien hoe ze uitpakken!

Gerelateerd lezen: 25 doe-het-tuinmeubelen en decorprojecten

Komende in onze zomerplannen – we bouwen enkele verhoogde tuinbedden om te gebruiken als bloembakken! Jij kan pre-order hier de houtbewerkingsplannen en ze komen direct in je inbox zodra we ze af hebben.

Pre-order houtbewerkingsplan Diy Verhoogd tuinbed Plantenbakken Remodelaholic

DIY tuinmeubilair: terrastafel Houtbewerkingsplannen

Voor zomerplezier, dit terrastafel met ingebouwde koelboxen en bijpassende banken is perfectie! Plus, zie hoe creatieve lezers de tafel hebben aangepast aan de serveerschalen en ook andere wijzigingen aangebracht.

DIY tuinmeubilair Houtbewerkingsplannen: terrastafel met drinkkoelers

Bouw dit ronde of achthoekige salontafel voor buiten voor op het terras – de kriskras roostervoeten passen ook in uw woonkamer!

DIY tuinmeubilair: X Base Octagon Outdoor salontafel houtbewerkingsplannen

Bouw een plantenbak in het midden van een Waterval buiten salontafel – of verwissel het voor een koelbox.

DIY Outdoor Woodworking Projects: Patio Coffee Table Plans

DIY Outdoor-banken: tutorials en houtbewerkingsplannen

Redwood is van nature rotbestendig, waardoor het een geweldig alternatief is voor behandeld hout voor houtprojecten buitenshuis. We hebben redwood gecombineerd met een betonnen voet om deze buitenbank te maken.

DIY Outdoor houtbewerkingsprojecten: Redwood en Concrete Bench Plans

Dekbanken voegen veel toe aan een houten terras. Deze ingebouwde dekbanken zijn ontworpen voor een klein dek en nemen minimale ruimte in beslag dankzij hun slimme ruimtebesparende ontwerp!

DIY Outdoor-banken: ruimtebesparende dekbankplannen

Deze outdoor tuinbank er zijn slechts 2 planken nodig om te bouwen – dus u kunt er een bouwen voor elke hoek van de tuin. Makkelijk te maken, met een perfect boerderijdetail op de poten.

DIY Outdoor Projectplannen en tutorials: Farmhouse Garden Bench

Gerelateerd lezen: 25 banken gebouwd met 2x4s

Bouw een verstelbare fauteuil met opbergruimte – het kan ook dienen als een bank zonder rug als u niet aan het zonnebaden bent!

Beste doe-het-zelf houtprojecten voor buiten: Liggende fauteuil / ligbed met opslag, houtbewerkingsplannen

DIY Outdoor Pallet Wood Projects

Pallets zijn goedkoop en stevig materiaal voor buitenprojecten – zie onze post hier voor tips om een ​​pallet voor het hout te kiezen en af ​​te breken.

Heb je ooit gedacht dat je het zou kunnen bouw een heel dek van pallets!

DIY houten palletdek

Geïnspireerd door de terrastafel met koelboxen, we hebben een teruggewonnen houten salontafel voor buiten met een drinkbak (of planter) van pallets!

DIY Outdoor Pallet Wood Furniture: Patio salontafel met drinkbak, houtbewerkingsplannen

Zie 30+ meer Palletprojecten voor buiten

Met een paar overgebleven pallets kan dat ook bouw een palletbank!

DIY Outdoor Pallet-projecten: Pallet Bench-zelfstudie

Gebruik rustiek pallethout om bouw grote plantenbakken voor buiten zoals deze. (Zien dit bericht voor 25 meer ideeën voor geweldige doe-het-zelf plantenbakken.)

Outdoor DIY Pallet Wood Projects: Diy Large Pallet Planter

Beste buitenprojectplannen en tutorials

En nog een paar van onze favoriete buitenprojecten….

Zomerdromen en zuidelijk leven – dit vuurplaats schommel pergola is verbazingwekkend. Het bevat een buffet / bar – die ook kan worden omgezet in een verwijderbaar filmscherm!

Beste buitenprojectplannen voor de zomer: Fire Pit Swingset Pergola DIY-zelfstudie

Voor een eenvoudigere manier om sfeer te geven aan de achtertuin – voeg palen en verlichting toe rond de vuurplaats!

Beste tutorials voor buitenprojecten: voeg verlichting toe rond een vuurplaats

Herhaal een oude schommel en speelruimte door er een te maken DIY American Ninja Warrior-cursus!

Beste buitenprojecten om te bouwen: DIY American Ninja Warrior Course

Meer buitenprojecten:

Pin dit om het voor later te bewaren en deel het met vrienden!

Beste doe-het-zelf-buitenprojecten, houtbewerkingsplannen en tutorials #remodelaholic

DIY Outdoor Woodworking Projectplannen en tutorials voor Summer Yard #remodelaholic

Remodelaholic is een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates-programma, een affiliatie-advertentieprogramma dat is ontworpen om sites een manier te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar amazon.com. Zie onze volledige openbaarmaking hier.

Over Cass