Badkamermeubel Ideeën voor een nieuwe badkamer

Hoewel de bad / douche-combinatie misschien de naamgenoot van de badkamer is, zijn het toilet en wastafel veel belangrijker. We gebruiken ze tenslotte meerdere keren per dag. En dat verhoogt de ijdelheid van de badkamer tot bekendheid, omdat je het gebruikt wanneer je je 's ochtends klaarmaakt en je naar bed gaat. Bescheiden wijzigingen in het ontwerp en de lay-out kunnen daarom een ​​grote impact op uw leven hebben. Voordat u de badkamer opknapt, begrijpt u de voordelen van verschillende ijdelheden die u in plaats daarvan in de badkamer had kunnen installeren. Hier zijn enkele van de beste wastafels voor uw nieuwe badkamer.

De drijvende ijdelheid

De zwevende ijdelheid wordt populair omdat het een goede compromisoplossing is voor kleine badkamers. Het verbergt het sanitair onder de gootsteen en biedt tegelijkertijd een stijlvolle, handige opbergmogelijkheid. Toch is er ruimte onder de ijdelheid voor je voeten, slippers of een stapel handdoeken.

De grote ijdelheid

De grote ijdelheid is een universele oplossing voor opslagbehoeften in een middelgrote of grote badkamer. Je krijgt veel opslagruimte en alles is aan het zicht onttrokken. Mensen zien geen afval in een kleine prullenbak of vuile handdoeken in de wasmand verborgen in de ijdelheid. Je hebt ruimte voor de spullen van iedereen, waardoor je een relatief rommelvrije ijdelheid hebt.

Vrijstaande ijdelheden

Vrijstaande ijdelheden komen om verschillende redenen in zwang. Een daarvan is dat het een ideale oplossing is voor kleine badkamers. Je kunt het rond je gootsteen bouwen of de ijdelheid rond het hangende toilet lokaliseren. Dit geeft u de broodnodige opslagruimte in een gebied dat anders verloren gaat. De kaptafel kan ook dienst doen als steunbalk of de facto plank. Vrijstaande ijdelheden zijn de enige echte optie wanneer de wastafel en het toilet naast elkaar liggen. Merk op dat de ijdelheid rond de rondingen van de gootsteen en het toilet kan passen, waardoor het sanitair wordt verborgen en uw opslagruimte wordt gemaximaliseerd. Vrijstaande ijdelheden kunnen u ook helpen bij het organiseren van een rommelige gedeelde badkamer.

Traditionele Houten Ijdelheden

We zien een ontwerptrend weg van metaal en keramiek ten gunste van natuurlijke materialen. Meer steen en minder linoleum. Minder fel glanzend metaal en meer hout. Dit heeft ertoe geleid dat antieke houten ijdelheden in waarde zijn gestegen, samen met echte gietijzeren voetbakken. Het heeft ook geleid tot moderne wastafels die lijken op een kom op een houten tafel om alle woede te worden. Dit heeft geleid tot de vraag naar traditionele ijdelheid hout voor gebruik in moderne huizen, hoewel hout ijdelheden ook een goede keuze zijn voor historische huizen. Traditionele houten ijdelheden lijken op houten kasten, maar zijn ontworpen om de zware omgeving van de moderne badkamer te overleven. Een bijkomend voordeel van houten ijdelheden die rondom uw wastafel of toilet zijn gebouwd, is dat ze kunnen worden aangevuld
vrijstaande houten planken of afzonderlijke stand-alone ijdelheden. IJdelheidssuites geven u zowel de wastafel als de losse wastafel die uw gebrek aan een linnenkast kan goedmaken.
Merk op dat traditionele ijdelheden een optie zijn voor kleine badkamers. U kunt bijvoorbeeld een traditionele lade ijdelheid kiezen die lijkt op een ladekast maar onder de gootsteen gaat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*