Aluminium print voor wanddecoratie

Het afdrukken van foto’s en kunstwerken voor wanddecoratie heeft de wereld stormenderhand veroverd. Elk huis heeft genoeg foto’s aan de muur die zijn gemaakt door vrienden, familie en ook de huiseigenaren. Er is tegenwoordig een bepaalde manier om uw afbeeldingen over te brengen op bepaalde wanddecoratie.

Met UV-flatbedprinten opent dit vele unieke en fascinerende manieren waarop u uw afbeeldingen kunt weergeven. Als u echt een futuristische indruk wilt geven met uw kunst of foto’s, dan kan het afdrukken van uw afbeeldingen op aluminium een ​​zeer effectieve oplossing zijn. Er zijn veel verschillende effecten die u kunt hebben als het gaat om het afdrukken van foto’s op aluminium. U kunt een geborsteld aluminium effect hebben, u kunt een glanzend ogend effect hebben, u kunt zelfs witte inkt in aluminium laten bedrukken.

Een afbeelding rechtstreeks op een aluminium afdruk afdrukken is alleen iets dat een professional in die branche kan doen, omdat hiervoor een speciale machine nodig is. Er is een eersteklas machine die op veel verschillende substraten kan printen, de zogenaamde Mimaki JFX200 2513. Deze machine sproeit de inkt op het materiaal en vervolgens flitst het UV-licht en hardt de inkt uit terwijl de printkop over het substraat beweegt. Het is echt een prachtig gezicht om te zien.

Laten we eerlijk zijn. Aluminiumbedrukking ziet er geweldig uit op een muur. je krijgt die zilveren reflectie / glinsterende look samen met de inkt en kunst die wordt gedrukt, waardoor de muurkunst zo’n schitterend en visueel effect krijgt. Niet alleen dat, maar het is zo gaaf om de resultaten te zien bij het afdrukken van fotografische afbeeldingen naar, en elke dag amateurfoto’s naar. Je zou allemaal een foto kunnen maken met je smartphone en die afbeelding op aluminium laten overbrengen. En de eindresultaten zijn verbluffend. Ze spreken voor zich. Het is zo cool dat het een metallic fotogeniek uiterlijk geeft.

Een van de leuke dingen van een aluminium print is dat je, in tegenstelling tot acryl printen, waar je soms gaatjes in de hoeken zou hebben, bij aluminium print dit niet nodig hebt. U kunt een houten frame of een metalen frame aan de achterkant van de dibond aluminium plaat plaatsen om op te hangen. op die manier zit het verborgen achter het aluminium en lijkt het alsof de metalen print helemaal alleen in de muur zweeft, wat een geweldige uitstraling heeft. Dus dat bedekt in feite het ophangmechanisme voor dit soort wanddecoraties, het is zo’n geweldige manier om dit soort professionele stukken weer te geven.

Het goede aan het UV-printen van je afbeelding op aluminium is niet alleen dat het metaal er echt uitspringt en zo mooi is om naar te kijken. U krijgt ook de ultraviolette kleuren en levendigheid van de eigenlijke inkten. Het metaal versterkt de UV-inkten om een ​​spektakel van een meesterwerk te geven. Als u op zoek bent naar dit type product, kunt u inline specialisten financieren die u kunnen helpen met uw afdrukbehoeften. Als je iets anders wilt in plaats van een foto in een fotolijst, dan zal UV-printen zeker een glans in je huis brengen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*