24 prachtige zelfgemaakte kerstversieringen die je met een beperkt budget kunt maken

Breng minder uit en voel u extra feestelijk door uw eigen zelfgemaakte kerstornamenten rond het huis te maken. Laat je inspireren door deze eenvoudige en handige ideeën voor het versieren van kerst.

VERWANT: 400+ beste doe-het-zelf-kerstprojecten die je dit jaar zou moeten maken

Zelfgemaakte Kerst ornamenten voor een prettige vakantie

– Dit bericht is hoffelijkheid van homesteading en gedeeld met toestemming –

Homemade Christmas Ornaments en DIY Christmas Decorating Ideas

Maak uw vakantiedecor warm en vrolijk met deze prachtige ideeën voor zelfgemaakte kerstversieringen die u gemakkelijk kunt maken met direct beschikbare materialen in en rond uw woning!

1. DIY-dennenappelornament

|

Wat opknappen dennenappels (met wat verf zoals afgebeeld) is een prachtige manier om de rustieke uitstraling binnen te brengen. Dennenappels zijn er in vele soorten en maten, dus je kunt het zeker aanpassen in een Kerst decor van je verlangen.

2. Versieringen van warme chocolademelk

Hot Cocoa Mix Ornaments | Verbluffende zelfgemaakte kerstversieringen die je kunt maken met een beperkt budget | zelfgemaakt‌ ‌Kerstmis‌ ‌ornamenten‌ ‌met‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
Hot Cocoa Mix Ornaments Foto door Strooi wat plezier

Op zoek naar een leuk en feestelijk zelfgemaakt ornament? Deze warme chocolademelk ornament is een hit!

Gebruik het als een zelfgemaakt geschenk om iemand gelukkig te maken en de warme kerstgeest te voelen!

3. Ornamenten van kerstboomdraad met koperdraad

Deze is gewoon briljant! Je kunt vrijwel elke soort kerstboomdecoratie maken met koperdraad. De video hierboven laat zien hoe je een prachtige DIY-ster draad maakt!

4. Kaneelornamenten

Kaneelornamenten | Verbluffende zelfgemaakte kerstversieringen die je kunt maken met een beperkt budget | zelfgemaakte kerstversiering
Kaneelornamenten Foto door Katy Elliott

Stel je voor wat dit kaneel appelmoes hart sieraad zal in je huis brengen. Ik ga hier zeker veel van maken! Ik kan niet wachten om rond mijn huis te snuffelen terwijl de appelmoes in mijn oven is.

5. Glitter boek bal ornamenten

Glitter boek bal ornamenten | Verbluffende zelfgemaakte kerstversieringen die je kunt maken met een beperkt budget | Kerstdecoraties om zelf te maken
Glitter boek bal ornament foto door Ann's Entitled Life

Recycle je vintage muziekbladen door er deze van te maken vreugde decoupage zelfgemaakte Kerst ornamenten! Pak een aantal duidelijke ornamenten en ontkoppel het vervolgens met vintage muziekbladen.

Bestuif het vervolgens met wat glitter en bevestig een label met het woord 'Joy'. Gemakkelijk peasy kerstdecor, toch?

6. Kerstboomornament op papier

Gerold Document Kerstboom Ornament | Verbluffende zelfgemaakte kerstversieringen die je kunt maken met een beperkt budget | zelfgemaakte‌ ‌christmas‌ ‌decorations
Gerold papier kerstboom ornament foto door Haar gereedschapsriem

Verzamel je knutselspullen. Rol wat plakboekpapier, bedek het met mod podge of kleurrijke washi-tape om deze verbluffend te maken gerolde papieren kerstboom ornament. Het is super schattig en laat zo'n statement achter!

VERWANT: 15 eenvoudige kerstdecoraties | Gemakkelijke DIY-kerstdecoraties

7. DIY Twig Snowflake Ornaments

|

Grijp enkele twijgen, vorm ze in sneeuwvlokken en voeg vervolgens de versieringen, touw, knoopstickers, bessen, dennennaalden en vilt toe. Deze DIY rustieke takjesneeuwvlokken moet er geweldig uitzien aan je muur voor een feestelijk en warm kerstdecor.

8. Christmas Ornament Time Capsule

Kerst Ornament Time Capsule | Verbluffende zelfgemaakte kerstversieringen die je kunt maken met een beperkt budget | Kerst ornamenten om pinterest te maken
Christmas Ornament Time Capsule {DIY} Foto door The Farmer's Nest

Een mooie reflectie ornament om herinneringen fris en speciaal te houden. Maak er een Kerst ornament tijdcapsule voor elk gezinslid. Het is een eenvoudige herinnering om jaar na jaar te koesteren.

9. Borduurring Kerstornamenten

Borduurring Kerst ornamenten | Verbluffende zelfgemaakte kerstversieringen die je kunt maken met een beperkt budget | unieke handgemaakte kerstornamenten
Borduurwerk hoepel Kerst ornamenten foto door Remodela Casa

Deze borduurwerk hoepel kerst ornament is een beetje intimiderend, maar beoordeel dit ornament niet op basis van zijn naam. Bekijk in plaats daarvan de tutorial, want het is heel gemakkelijk.

U hebt geen borduurnaald nodig en u hoeft niet lang te naaien. Het enige dat u nodig hebt is een borduurring, lijm, schaar en een stof met een prachtig ontwerp.

10. Geëtste sneeuwvlokornamenten

Geëtste sneeuwvlokornamenten | Verbluffende zelfgemaakte kerstversieringen die je kunt maken met een beperkt budget | zelfgemaakt‌ ‌Kerstmis‌ ‌decoraties‌
Geëtste sneeuwvlokornamenten in berk foto door Ontwerp mam

Rustiek is binnen! Geef je kerstboom een ​​rustieke uitstraling met deze geëtste sneeuwvlokornamenten.

Teken eerst een sneeuwvlok in een houten plak en verbrand deze. Boor vervolgens een gat voor uw lint en hang ze op.

Dat is hoe snel je het kunt doen!

11. Cranberry Love On A Wire

|

Voor een extra vrolijke draai aan je traditionele cranberryslinger, maak gelukkige harten met verse of gedroogde cranberries en een beetje dunne draad. Hang het aan je kerstboom of maak het een perfecte traktatie voor je gevederde vrienden.

12. Sneeuwpopornament met kroonkurk

Kroonkurk Sneeuwman Ornament | Verbluffende zelfgemaakte kerstversieringen die je kunt maken met een beperkt budget | Kerst ornamenten om pinterest te maken
Kroonkurk Sneeuwman Ornamenten Foto door Amy Latta-creaties

Deze kroonkurk sneeuwpop is gemakkelijk te maken met slechts een beetje verf, lijm en stukjes lint. Een leuk project dat ik met mijn kleinkinderen kan doen, de kleinste doet het schilderij en de oudere doen het gedetailleerde werk. Ik kan niet wachten

Wil je het volledige artikel zien?

Klik hier om het volledige artikel op Homesteading.com te lezen.

Unieke handgemaakte kerstornamenten zorgen ervoor dat uw interieur een stuk beter is dan de rest. Dit is de reden waarom ambachtslieden en DIY-junkies enkele van de meest interessante zelfgemaakte kerstdecoraties hebben.

Deze ideeën om zelf kerstdecoraties te maken, zouden je de inspiratie moeten geven om je kerstknutselen en decoreren dit jaar een boost te geven. Fijne feestdagen en veel plezier met het versieren van Kerstmis!

Wat zijn je favoriete zelfgemaakte kerstversieringen uit deze lijst? Laat me weten welke en jouw mening daarover in de comments hieronder!

VOLGENDE:

Bekijk goedkope DIY Smoker Grill-ideeën voor uw BBQ-feest op https://diyprojects.com/inexpensive-diy-smoker-grill-ideas/

Blijf in contact met ons op Facebook, tjilpen, en Instagram!

Noot van de redactie: dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd op 9 december 2016 en is bijgewerkt voor kwaliteit en relevantie.

De post 24 prachtige zelfgemaakte kerstversieringen die je met een beperkt budget kunt maken verscheen eerst op Doe-het-zelfprojecten Ambachtelijke ideeën en handleidingen voor Home Decor met video's.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*