18 eenvoudige achtertuinprojecten om met het gezin te maken

Verander deze eenvoudige achtertuinprojecten in een gezinsactiviteit. Bekijk welke meubels u en de kinderen kunnen maken voor het volgende DIY-weekend!

VERWANT: 37 Waanzinnig gemakkelijke doe-het-zelfprojecten voor beginners

18 eenvoudige achtertuinprojecten om te maken en te genieten met het gezin

Gemakkelijke achtertuin projecten

Gemakkelijke achtertuinprojecten worden nog eenvoudiger gemaakt met meer paar helpende handen. Waar wacht je op? Maak het hele gezin compleet en kies een doe-het-zelfproject om mee te beginnen!

1. Palletbakken

Ik heb tonnen van creatieve DIY palletplanters u en uw gezin kunnen kiezen! Of je nu in de stemming bent voor iets om vloerruimte te besparen of iets om te upcyclen, deze roundup is echt iets voor jou!

Tip: Bij het maken van een kippengaas planter, vorm het kippengaas voorzichtig in een kegelvorm voor een eenvoudiger project.

2. Tiki fakkels

|

Deze tiki fakkels maak geweldige accentstukken voor luaus en barbecues. Een geweldige tip wel; verminder mogelijke lekkages door een trechter te gebruiken bij het tappen van de brandstof in de flessen.

3. Gemakkelijke Mason Jar-lantaarns

Op zoek naar een ander ambacht aan gebruik je stenen potten in? Waarom verander je ze niet in lantaarns die je aan de patio kunt hangen?

Tip: Vergeet niet om de uiteinden van de draad strak te draaien om te voorkomen dat de lantaarn op de grond valt.

4. Outdoor gordijnen

|

Geef je achtertuin voldoende schaduw door erin te plaatsen een staaf buiten gordijnen.

Tip: Ben niet teveel bezig met het maken van perfecte cirkels voor de gaten in je gordijnen. De doorvoertules helpen fouten te verbergen.

Trouwens, je kunt de ringetjes ook helemaal gebruiken als stencil voor je cirkels!

5. Bandenwipspeler

|

Upcycle een oude band in een bandenwippel met deze tutorial.

Ik moet zeggen dat het moeilijkste deel van het wankelen was om de band doormidden te snijden. Gelukkig liet Dave me bij dit project helpen.

Dave's Tip: Snijd de hoeken van uw zitplank af en schuur het goed om scherpe randen en mogelijke splinters te verwijderen.

6. Boomschommel

Wanneer je een doe-het-zelf boomschommeling maakt, is het het beste om ervoor te zorgen dat de gewichtslimiet van je touw groot genoeg is voor een werkbare schommel. Gebruik een dubbel lopende booglijnknoop om de schommel aan de hoge tak te binden.

7. Tuinstappen

Ik ben dol op hoe deze stapstenen in de tuin volledig kunnen worden aangepast. Dat gezegd hebbende, je kunt ervoor kiezen om de handen van je familie te bedrukken, mozaïektegels toe te voegen of zelfs enkele letters erop te stempelen, de keuze is aan jou.

8. Opvouwbare hektabel

Deze opvouwbare hek tafel is een geweldige manier om een ​​tafel toe te voegen zonder ruimte in te leveren.

Het geheim ligt in het bevestigen van het oppervlak van de tafel aan een muur. Eenmaal bevestigd, kunt u de tafel naar wens optillen of inklappen.

Dave's Tip: Gebruik T-scharnieren om het tafelblad op het hek te schroeven.

9. Buiten zitten

|

Ik hou van hoe de betonblokken zijn geschilderd in een felle kleur. Ze helpen de poppen levendiger te maken.

Begin met ervoor te zorgen dat de grond vlak is en plaats uw betonblokken op hun plaats. Ik raad aan vier blokken aan elke kant te gebruiken en twee extra lagen bovenop elke kant te hebben.

Tip: Voeg een kussen bovenop het houten frame toe voor extra comfort.

VERWANT: Achtertuinprojecten om deze zomer buiten te genieten

10. Seashore windgong

|

Pronk met de mooie zeeschelpen die je hebt verzameld tijdens je laatste strandvakantie met het gezin wanneer je een windgong maakt. Sla eenvoudig twee kleine gaten aan weerszijden van de schelpen, steek het touw door de gaten en knoop het touw vast aan een stok drijfhout.

11. Hangmat

|

Maak een hangmat met wat koord en een paar meter stof. Deze zelfstudie heeft zowel een naai- als een niet-naaimethode.

Als u ervoor kiest om het laatste te doen, zorg er dan voor dat de koorden stevig zijn vastgebonden.

12. Fairy Garden

Je kinderen zullen dit geweldig vinden DIY sprookjesachtige tuin. Leg eenvoudig een handvol zand op en plaats vervolgens de tuinaccenten, zoals de rotsen en schelpen.

Je kunt het project ook afsluiten met een bord met de tekst "Fairy Tide Pool", alleen voor de kick.

13. Wand hangen

|

Dit project is een van de super eenvoudige achtertuinideeën, je zou het niet eens geloven. Begin door je kinderen te vertellen op zoek te gaan naar stokken die ze willen gebruiken voor de muurhanging.

Zodra de stokjes zijn verzameld, schildert u een ontwerp en knoopt u de stokjes aan elkaar vast met een touwtje. Dat is alles wat nodig is!

14. Tower Garden Planter Bird Bath

|

Leer uw kinderen hoe belangrijk het is om voor dieren te zorgen een bad voor de vogels opzetten. Je kunt ze ook vertellen dat ze de planten van het vogelbad dagelijks water moeten geven om een ​​les over verantwoordelijkheid te leren.

Tip: Vergeet niet de potten te kantelen terwijl u ze door de paal steekt.

15. Tuinspiegel

|

Laat uw achtertuin er ruimer uitzien door het in te richten een tuin spiegel. Dit eenvoudige doe-het-tuinproject upcycles een paar kapotte ramen voor hun tuinspiegels, waardoor het weer een ander upcyclingproject is om te bewonderen!

16. Bellenfontein

|

Fonteinen voegen zoveel vreugde toe aan een achtertuin. Ik kan bijvoorbeeld de zachte geluiden van de niet weerstaan water druppelt uit de fontein tot aan de randen – het is gewoon zo rustgevend.

Ontdek de voordelen die een fontein u en uw gezin kan bieden wanneer u er een maakt voor uw volgende doe-het-middag.

Dave's Tip: Gebruik een boorpunt of pasboor bij het boren in de plastic pot. Zorg er ook voor dat het gat dat u boort in het netsnoer van de pomp voor uw fontein past.

17. DIY Outdoor-filmscherm

|

Maak filmavond een wekelijkse gewoonte met het gezin hiermee DIY outdoor filmscherm. Begin met het ophangen van de gordijnhangdraad op twee bomen.

Bouw vervolgens uw frame en bevestig het vel vervolgens aan het frame. Hang het ingelijste vel aan je hangende draad met een paar haken en oogschroeven en zet het vast met bungeekoorden.

Tip: Bouw uw frame volgens uw favoriete kijkverhouding.

18. Minion vuurplaats!

|

Dit is misschien niet zo eenvoudig, maar we weten dat de kinderen van A zouden houden minion vuurplaats in je achtertuin! Deze was gemaakt van een 30-gallon propaantank.

Voel je je avontuurlijk? Leer hoe je een leuke zip-line maakt voor je volgende set eenvoudige achtertuinprojecten:

Door deze eenvoudige achtertuinprojecten te maken, zal je familie zeker dichter bij elkaar komen. Wie weet, willen jullie allemaal DIY-middagen zelfs in een normale gewoonte of traditie van het gezin veranderen.

Welke eenvoudige achtertuinprojecten bent u van plan te maken voor uw volgende doe-het-zelfproject? Laat het ons weten in de comments hieronder!

VOLGENDE:

sign-up-for-diy-ready-subscribe-knop

Blijf in contact met ons op Facebook, tjilpenen Instagram!

Noot van de redactie: dit bericht is oorspronkelijk gepubliceerd in mei 2016 en is bijgewerkt voor kwaliteit en relevantie.

De post 18 eenvoudige achtertuinprojecten om met het gezin te maken verscheen eerst op Doe-het-zelf-projecten Ambachtelijke ideeën en handleidingen voor Home Decor met video's.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*