15 Feather Craft-ideeën om thuis te maken

Wil je je creativiteit een boost geven door verschillende ideeën voor veerboten te volgen? Bekijk deze lijst met verenambachten die u en uw gezin kunnen hechten aan het thuis knutselen.

VERWANT: DIY geverfde veren

Feather Craft Ideas Plezier voor het hele gezin

1. Feather tandenstoker

|

Zijn uw tandenstokers te basaal voor uw ambachtelijke liefhebber? Plak er kleurrijke veren op om ze levendiger en leuker te maken!

Uw gasten gebruiken ze graag tijdens uw etentje. Deze tandenstokers kan ook dienen als muurafdrukken, leuke versieringen die op kaarten zijn geplakt en alles wat je maar kunt bedenken.

Je hebt maar vier dingen nodig voor dit vaartuig:

  • Tandenstoker
  • Veer
  • Schaar
  • Washi tape

2. Verenketting

|

Van plan om naar een feest met een bohemien thema te gaan, maar ontbreekt het accessoires om te dragen? Je kunt zeker iets geschikts maken met behulp van eenvoudige verenambachten!

EEN kleurrijke veer aan uw ketting met kralen, hangers en kettingen zal erg mooi zijn voor uw feest. De stappen zijn heel eenvoudig, dus het duurt niet lang.

3. Feather Dream Catcher

|

Je mag het pronken niet missen dromenvanger thuis met kleurrijke veren! Een dromenvanger voldoet misschien niet aan zijn verwachtingen om slechte dromen te filteren, maar het is een prachtig decoratief stuk.

Je kunt er een moderne versie van maken met witte materialen, inclusief de veren. Wat interessant is aan deze doe-het-zelf-dromenvanger, is dat je de veren dip-dye in de kleur die je een unieke afwerking wilt geven.

4. Verenkrans

|

Als je een beetje natuur in huis wilt halen, probeer dit dan te maken veren slinger. Het is het perfecte decor voor je muur, vooral tijdens de herfst, en je kunt het gewoon bewaren en het volgend jaar weer gebruiken.

U kunt verschillende verenkleuren gebruiken om de slinger levendig te maken of u kunt één kleurtint gebruiken om hem een ​​uniek tintje te geven.

5. Vergulde veren

|

Heb je niets anders te doen dan dat er veel veren rondslingeren? Het wordt tijd dat je ze verzamelt en er iets van maakt!

Veren kunnen veranderen in een mooi decor met de juiste kleur en afwerking, en daarom heb je dit verenambacht nodig. De sleutel tot dit creatieve idee is je penseel en vloeibare vergulding.

U kunt zelfs zilververf gebruiken om het meer elegantie te geven vergulde veren. Het is helemaal aan jou hoe je de veren precies goed stylt en kleurt.

6. Haaraccessoire met veren

|

Deze fazant veer ambacht is een prachtig accessoire voor de zomer, maar waarom zou je wachten tot het weer warmer wordt om deze look te rocken? Je kunt dit aardse accessoire dragen wanneer je een feest met een natuur- of boho-thema bijwoont.

Met dit accessoire ziet een verder simpele outfit er prachtig uit. Zorg ervoor dat de lengte van dit haaraccessoire ook bij je haarlengte past!

7. Veerventilator

|

Of je nu een burleske koningin of een Victoriaanse vrouw aan het channelen bent, a veer fan voegt een gevoel van "wauw" toe aan je outfit. U kunt de ventilator zelfs gebruiken als vervanging voor de boeketten van de bruidsmeisjes.

Nadat je de ventilator hebt gemaakt, kun je er accessoires aan toevoegen, zoals kralen, oude kostuumjuwelen en linten.

VERWANT: 27 eenvoudige doe-projecten voor tieners die graag knutselen

8. Gevederde poppenjurk

|

Veren toevoegen aan een ouderwetse glamour is een unieke manier om een ​​outfit op te fleuren. Als de poppen van je dochter of je eigen poppencollecties outfits hebben die er saai en heel eenvoudig uitzien, verhoog ze dan met veren!

Je kunt er zin in hebben veren jurk zoals die gedragen worden door beroemdheden op de rode loper of maak zelfs een veerboa om over de schouders van de pop te plaatsen. Je vaardigheden als stylist worden op de proef gesteld met dit ambacht.

9. Feather Angel Wings

|

Halloween is nog ver weg, maar dit veerambacht is een perfect kostuum voor de gelegenheid.

Hiermee kunt u geld besparen als u nu veren begint te verzamelen en deze later voor Halloween gebruikt. De verencollectie kan degenen bevatten die al in eerdere kostuums werden gebruikt.

Het zou geweldig zijn koppel de vleugels met een gevederde outfit!

10. Feather Cupid pijl

|

Valentijnsdag is net voorbij, maar het is een vakantie die elk jaar rondrent. Deze doe-het-zelf-veer is het perfecte decor om bij die gelegenheid aan je huis toe te voegen.

Je kunt de pijlen als een slinger vastbinden en aan je muur of veranda hangen. Je kunt ze ook op de muur stylen.

De mogelijkheden van met de pijlen als decor zijn eindeloos!

11. Veren oorbellen

|

Dat is niet zo gek veer oorbellen zijn tegenwoordig populair omdat ze glamour, stijl en elegantie toevoegen aan degene die ze draagt. Je kunt deze oorbellen bij vrijwel elke gelegenheid dragen.

Maak een paar paar van deze veren oorbellen zodat je een variëteit hebt om uit te kiezen wanneer je naar een feest of ander soort evenementen wilt gaan.

12. Gevederde pennen

|

Zoals veren oorbellen, gevederde pennen zijn al populair, vooral onder studenten en werkenden. Het brengt geweldige herinneringen terug uit je jeugd.

U kunt deze pennen ook toevoegen aan uw kantoorpennenhouder voor wat kleur en plezier. Deze gevederde pennen zijn een prachtig relatiegeschenk dat ondernemers ook aan hun klanten kunnen geven.

13. Gevederde bekleding

|

Je effen wit tank top kan veranderen in iets verbluffends en modieus met gevederde bekleding toegevoegd. Je kunt je favoriete kleur of een mix van verschillende kleuren voor de veer kiezen.

Het mooie hiervan is dat je de veren later kunt verwijderen, zodat deze niet beschadigd raken tijdens het wassen. Je kunt de gevederde rand ook op je andere kleding zetten voor een uniek tintje.

14. DIY-ornament

|

Het is verbazingwekkend hoe je kunt transformeren een glazen ornament in iets kleurrijks en aardss. Als u op zoek bent naar ideeën voor het maken van pauwenveren, dan is dit er een die u moet proberen!

Roze, groenblauw en groene pauwenveren zijn geweldige kleuren voor een ornament. Maar je kunt natuurlijk altijd je favorieten kiezen.

Deze ornamenten vormen een prachtig decor voor uw huis, ongeacht de gelegenheid.

15. Gevederde kroon

|

Er zijn tegenwoordig al veel mooie hoofdtooien op de markt, maar geen enkele is zo glamoureus en speels als een veer kroon. Dit verenambacht is perfect voor feestelijke evenementen waar je plezier wilt hebben met vrienden.

Voeg kralen en sieraden toe aan de hoofdtooi voor die extra touch!

Leer hoe je een muurkunst met veren maakt in deze video van Mark Montano:

Deze ideeën voor verenambachten geven je een verscheidenheid aan opties om uit te kiezen, van huisdecor tot accessoires voor alle leeftijden. Zo'n eenvoudig knutselmateriaal kan echt een hoop creativiteit inspireren!

Welke andere doe-het-zelf-veren-ambachten kun je met ons delen? Laat ze achter in de comments hieronder!

VOLGENDE:

De post 15 Feather Craft-ideeën om thuis te maken verscheen voor het eerst op DIY-projecten Craft Ideas & How To’s for Home Decor with Videos.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*