11 (Meer) geweldige ideeën voor je tienerkamer

Sinds 16 coole ontwerpideeën voor tienerkamers was zo populair dat we besloten om het een update te geven.

Er wordt veel liefde getoond voor het decoreren van kinderdagverblijven en babykamers, maar hoe zit het met coole tieners ? Het kan moeilijk zijn om inspiratie op te doen.

Je wilt ervoor zorgen dat er voldoende ruimte is voor je kleintje om te pronken met hun persoonlijkheid, maar met voldoende opslagruimte en ruimte om te voorkomen dat ze hun spullen op de grond leggen.

Vaker wel dan niet, zal een tienerruimte waarschijnlijk ook multitasken als hun ontmoetingsplaats, hun huiswerkzone en ook als slaapplaats.

Als uw tiener droomt van een meer volwassen ruimte, hebben we wat inspiratie verzameld om van hun ruimte iets te maken dat geschikter is voor hun leeftijd.

1. Stoffenstijl

Bron: Het leven met monogram

Kleed hun bestaande ruimte aan met wat stoffen en slimme arrangementen. Het is een geweldige manier om ze hun persoonlijke flair te laten geven, zonder dat ze veel tijd of geld hoeven te besteden.

2. Architectonisch genot

Bron: Stacy Risen kan

Het zijn niet alleen tieners die van lichtslingers houden, en we zijn geobsedeerd door de zachte gloed die je in hun slaapkamer kunt creëren. Als er weinig ruimte is, is het ook een slim idee om een ​​hangend nachtkastje te introduceren voor hun persoonlijke bezittingen.

3. Teenage Kicks

Bron: Carli Alves

Je hebt dit misschien gehoord (en mogelijk van hen), maar je geliefde tiener is geen kind meer. Daarom is het inbrengen van enkele traditionele kenmerken en decoreren met leuke stoffen een geweldige manier om compromissen te sluiten en tegelijkertijd een meer eigentijdse uitstraling te creëren.

4. Wees inventief

Bron: Rittika Chokhany

Voor een stille studieplek wil je zeker weten dat er genoeg ruimte is voor een bureau, maar dat het toch past bij de sfeer van een rustgevende kamer. Slimme behangideeën en aanvullende accessoires kunnen hun kamers direct persoonlijkheid geven.

5. Traditionele stijlen

Bron: Brooke Christen

Naarmate je tiener groeit, groeit ook hun verzameling dingen. Het is dus altijd de moeite waard om in veel opslag te investeren – wat niet betekent dat u ze in een kamer met dozen moet onderbrengen. Experimenteer met bijpassende opslagoplossingen kan een collegiale sfeer creëren die nog steeds persoonlijk aanvoelt.

6. Twin Size Delight

Bron: Jessica Bruno

Als je een van de vele gezinnen bent waarvan de kinderen kamers delen, kan het een uitdaging zijn om twee keer zoveel persoonlijkheid te hebben. Dat gezegd hebbende, hoeft een compromis niet lelijk te zijn – kies in plaats daarvan kalmerende kleuren waar ze het over eens kunnen worden, en spiegel de ruimte om een ​​luchtig, verfijnd gevoel te geven.

7. Industrieel chic

Bron: Cristina Garay

Met de industriële stijl valt moeilijk te twisten, maar het kan een uitdaging zijn om een ​​industriële ruimte ook rustgevend te maken. Mix en match door de kamer in zones in te delen, zodat het bed een slaapplek kan worden, maar een huiswerkbureau is een inspirerende plek om te leren.

8. Boho Delight

Bron: Tarina Lyell

Veel kamers kunnen profiteren van een verzameling van de juiste accessoires. Simpele elementen, zoals bijpassende bureau- en tafelpoten met de frames aan de muur, kunnen een kamer een heel andere sfeer geven.

9. Kleurblok

Bron: Heather Freeman

Het toevoegen van een stijlvol meubelstuk is een geweldige manier om uw tiener een hangplek in hun eigen kamer te geven. Alleen omdat ze opgroeien, betekent niet dat ze leuke kleuren moeten opgeven – moedig ze aan om te experimenteren met aquas, blauw en roze.

10. Sereen en groen

Bron: Oscar Bravo

Het is ongelofelijk wat een verflaag in een originele kleur kan doen. Groen op de muren zorgt voor een rustgevende, vredige omgeving die bevorderlijk is voor slaap. Overweeg ook om te experimenteren met verschillende kamerindelingen – daar houden we van, terwijl het bed tegen het raam staat, de puur witte gordijnen het comfortabel en helder laten aanvoelen.

11. Kleurzones

Bron: Danielle Reidy

Voor een kamer die zoveel moet doen, kan het de doorstroming zelfs verbeteren om specifieke zones te creëren. Begin met een relatief neutraal palet (zoals grijs) en bouw daarop verder. We houden ervan dat deze kamer prachtige stoffen gebruikt om kleuren te accentueren, zodat de kamer ideaal aanvoelt voor al het werk dat het moet doen!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*